Tandartsen Centrum Hattem

Telefoon: 038 444 3931

Uw mondzorgrekening:

Tarieven: https://vergelijkmondzorg.nl/tandartstarieven/ 

 

Samenwerking met Anders Medical :

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het  versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Anders Medical.
Anders Medical is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig:

Anders Medical  hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Anders Medical inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd.

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoor een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mail en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Anders medical gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaar staat. Als u inlogt op uw mijn anders nota portaal, vult u de SMS-code in die  u van Anders medical ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.mijnandersnota.nl

Website Anders Medical

Op de website  van Anders Medical kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Sevicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct va de website van Anders Medical te regelen. www.mijnandersnota.nl

Betalingsregeling treffen:

Ons facturatietraject is zo vriendelijk mogelijk ingericht

Het facturatietraject van Anders medical is zo vriendelijk mogelijk ingericht. Indien u bijvoorbeeld het factuurbedrag niet in een keer kan betalen, dan bied Anders medical een gratis betalingsregeling aan. Ook kunt u (tijdelijk) uitstel van betaling aanvragen. Als de factuur onverhoopt toch niet op tijd wordt betaald, volgt een incasso- of deurwaarderstraject. Ook dan blijven wij vriendelijk en werken aan een soepele oplossing (bijvoorbeeld door niet direct de maximale incassokosten in rekening te brengen) U krijgt dus ruim de tijd om de factuur te voldoen en wordt altijd netjes en correct behandeld.

Contactgegevens

Telefoonnummer:+31 (0)85 760 62 62 Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.
Of stuur een e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

 

 

Betalingsvoorwaarden

Patienten vertellen

Contact

Ridderstraat 42
8051 EH Hattem
Praktijk: 038 444 3931
Spoed:   038 444 3931

Openingstijden

 

maandag 8.30 - 17.00
dinsdag 8.30 - 17.00
woensdag 8.30 - 17.00
donderdag 8.30 - 17.00
vrijdag 8.30 - 12.30
zaterdag gesloten
zondag gesloten
   
Pauze    12.30 - 13.30

 

Spoed

Ingeschreven bij het kwaliteits register tandartsen

 

Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde