Tandartsen Centrum Hattem

Telefoon: 038 444 3931

Onze praktijk

 

 • G.J.A. Jacobs, Tandarts-Implantoloog
 • S.H. van Dragt, Tandarts
 • M.M. Degener - Fledderus, Tandarts
 • J.G. Schuurkamp, Mondhygiënist
 • Laura Pruik, Balie-medewerkster
 • Lydia Hoorn, Preventie-assistente
 • Marion Speek, Preventie- en Implantologie-assistente
 • Henriëtte van de Wetering, Preventie-, Paro-Preventie en Implantologie assistente
 • Janet van 't Hul, Preventie-, Paro-Preventie en Implantologie-assistente
 • Stéphanie Vogelzang, Tandartsassistente

 

 

 

G.J.A. Jacobs


Tandarts JacobsG.J.A. (Ed) Jacobs studeerde in mei 1977 af aan de Vrije Universiteit (ACTA) te Amsterdam. Aansluitend heeft hij zijn dienstplicht vervuld bij de Kon. Marine als tandarts met als standplaats Marinekazerne Amsterdam. In april 1979 heeft hij zich als zelfstandig tandarts gevestigd te Hattem en vanaf 1982 op de huidige locatie Ridderstraat 42. Deze locatie is in de loop der jaren meegegroeid met de ontwikkelingen in de tandheelkunde. Jacobs heeft zich vanaf het begin bekwaamd in uitgebreid kroon- en brugwerk en de orale implantologie. Hij is volgens de richtlijnen van de wetenschappelijke vereniging NVOI (Ned.Ver. voor Orale Implantologie) geregistreerd als Implantoloog. Tevens is hij toegetreden tot de visitatie-commissie van bovengenoemde vereniging. Om bovenstaande kwalificaties te behouden en te verbeteren, wordt door hem jaarlijks minimaal twee á drie weken bijscholing gevolgd. Jacobs is lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen en van verscheidene vakgerelateerde beroepsverenigingen (NMT, NVOI, NVVP, NVGPT)

 

 

 

Tandarts-Implantoloog

 

S.H. van Dragt

Sofie Dragt tandarts HattemIn juli 2013 studeerde S.H. (Sofie) van Dragt af aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Vanaf september 2014 is zij werkzaam bij Tandartsen Centrum Hattem. Tot op heden zijn haar werkzaamheden voornamelijk gericht op algemene tandheelkunde. Om zich te blijven ontwikkelen, volgt zij bijscholing en cursussen. S.H. van Dragt is lid van de beroepsvereniging ANT. 

 

 

 

 

Tandarts

M.M. Degener - Fledderus

Merel Degener Fledderus tandarts HattemIn juli 2006 studeerde M. Degener -Fledderus af aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Vanaf maart 2017 is zij werkzaam bij Tandartsen Centrum Hattem. Tot op heden zijn haar werkzaamheden voornamelijk gericht op algemene tandheelkunde. Om zich te blijven ontwikkelen, volgt zij bijscholing en cursussen.

 

 

 

 

Tandarts 

 

J.G. Schuurkamp

Sinds 23 Augustus 2018 is hij werkzaam als Mondhygiënist bij Tandartsen Centrum Hattem.
Foto volgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laura Pruik

Laura Pruik balie medewerkster van tandarts hattemSinds maart 2017 is Laura Pruik het aanspreekpunt als balie assistente bij Tandartsen Centrum Hattem.

In 2012 heeft zij haar opleiding tot tandartsassistente afgerond.

  

 

 Baliemedewerkster en tandartsassistente

 

Lydia Hoorn

Lydia Hoorn Preventie assistenteSinds 1985 werkt Lydia bij Tandartsen Centrum Hattem. In 1987 heeft zij haar opleiding tot tandartsassistente afgerond en in 2009 behaalde zij haar diploma "Preventie Assistente". Zij volgt congressen en cursussen op gebied van onder andere röntgenologie en infectiepreventie. Vanaf 2013 is zij verantwoordelijk voor de BHV (bedrijfshulpverlening). Zij is werkzaam als preventie assistente.

 

 

 

 Preventie-assistente

 

Marion Speek

Marion Speek Preventie en implantologie assistenteIn 1991 heeft Marion haar opleiding tot tandartsassistente NDGO-AG afgerond en vanaf 1991 is zij werkzaam bij Tandartsen Centrum Hattem. In 1997 behaalde zij haar diploma tot "Preventie assistente". Zij volgt congressen en cursussen op gebied van onder andere röntgenologie en infectiepreventie. Zij is werkzaam als preventie- en implantologie assistente.

 

 

 

 Preventie- en Implantologie-assistente

 

Henriëtte van de Wetering

Henriëtte van de Wetering preventie-, paro-preventie en implantologie assistenteVanaf 2003 is Henriëtte werkzaam als tandartsassistente en vanaf 2006 werkt ze bij Tandartsen Centrum Hattem. In 2009 behaalde zij haar diploma "Preventie Assistente" en in 2012 het diploma "Paro Preventie Assistente". Zij volgt congressen en cursussen op gebied van onder andere röntgenologie en infectiepreventie. Zij is werkzaam als paro preventie assistente en implantologie assistente.

 

 

 

  Preventie-, Paro-Preventie en Implantologie assistente

 

Janet van't Hul

janet van't Hul preventie-, paro-preventie en implantologie assistenteIn 1980 werd Janet in de praktijk opgeleid tot tandartsassistente. Zij heeft in verschillende praktijken werkervaring opgedaan. In 2000-2001 volgde ze de opleiding voor tandartsassistente bij de L.O.I. In 2006 haalde ze het diploma voor preventie-assistente en in 2009 het diploma voor paro-preventieassistente. In juni 2010 is zij het team van Tandartsen Centrum Hattem komen versterken en is werkzaam als paro-preventieassistente en implantologie assistente. Zij volgt congressen en cursussen op gebied van onder andere röntgenologie en infectiepreventie.

 

 

  Preventie-, Paro-Preventie en Implantologie assistente

 

Stéphanie Vogelzang

janet van't Hul preventie-, paro-preventie en implantologie assistenteSinds oktober 2017 is Stephanie werkzaam als tandartsassistente bij Tandartsen Centrum Hattem.

 

 

 

 

 Tandartsassistente

 

De assistentes zijn bevoegd en bekwaam door opleiding en/of ervaring om een aantal taken en (niet)-voorbehouden behandelingen zelfstandig uit te voeren:

 • Verwijderen van tandsteen en/of het polijsten van het gebit, poetsinstructie
 • het maken van een röntgenfoto
 • Sealen
 • Het maken van een afdruk: alginaat, putty, Ufigel
 • Vervaardigen van een noodkroon

 

 

 

 

 

 

Patienten vertellen

Contact

Ridderstraat 42
8051 EH Hattem
Praktijk: 038 444 3931
Spoed:   038 444 3931

Openingstijden

 

maandag 8.30 - 17.00
dinsdag 8.30 - 17.00
woensdag 8.30 - 17.00
donderdag 8.30 - 17.00
vrijdag 8.30 - 12.30
zaterdag gesloten
zondag gesloten
   
Pauze    12.30 - 13.30

 

Spoed

Ingeschreven bij het kwaliteits register tandartsen

 

Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde