Tandartsen Centrum Hattem

Telefoon: 038 444 3931

 

Tandartsen Centrum Hattem

Ridderstraat 42
8051EH Hattem

T: + 31 38 444 3931


W: https://www.tandartsencentrumhattem.nl
E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

 

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neemt u telefonisch contact op voor het maken van een afspraak?

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak, wij reserveren dan behandeltijd voor u. Dit betekent dat wij een strakke planning hanteren en dat ons hele team de behandeling heeft voorbereid en volledig voor u klaarstaat bij aanvang behandeling. Wij verzoeken u om alleen ingeval van uiterste noodzaak een afspraak te annuleren. Het maken van een afspraak is niet vrijblijvend en is altijd persoonsgebonden. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.

Als uw afspraak niet kan doorgaan, dan kunt u deze tot 48 uur (werkdagen) van tevoren gratis annuleren door dit op werkdagen van 08:30-12:30 uur en van 14:30 uur-17:00 uur telefonisch aan ons door te geven. In het weekend zijn wij gesloten. Het weekend vanaf vrijdag 11:00 uur en feestdagen worden hierbij niet meegerekend. Afspraken kunnen niet per mail worden geannuleerd.

Voor afspraken die om welke reden dan ook niet worden nagekomen of korter dan 48 uur (werkdagen) van te voren worden geannuleerd moeten wij helaas kosten voor de gereserveerde kamer in rekening brengen: per tijdseenheid van 10 minuten minimaal 20,-Bij een telefonisch gemaakte afspraak is de genoteerde tijd in onze agenda bepalend.

 

 Route: 

Met eigen vervoer

vanuit Zwolle:

Vanaf de oude IJsselbrug volgt u de borden Hattem. Bij de rotonde gaat u rechtdoor na de bocht neemt u de eerste weg links. Dit is de parkeerplaats "de Bleek" hier kunt u gratis parkeren. Zodra u de deze parkeerplaats verlaat steekt u de weg over via de voetganger stoplichten. De tandarts praktijk bevindt zich in het appartementencomplex direct tegenover de parkeerplaats.

Het appartementencomplex waar de praktijk is gevestigd ligt tegenover de uitrit van de parkeerplaats “de Bleek”.


vanuit Apeldoorn (A50):

U neemt afslag 30 (Hattem) en blijft de weg volgen tot u links ´Albert Heijn´ ziet. Direct na ´Albert Heijn´ gaat u linksaf en daarna de tweede weg rechtsaf. U komt uit op de Geldersedijk. Bij de rotonde rechtsaf en verder volgens punt 3.

vanuit Amersfoort (A28):

U gaat vlak voor Zwolle richting Apeldoorn (A50). U neemt afslag 30 (Hattem) en blijft de weg volgen tot u links ´Albert Heijn´ ziet. Direct na ´Albert Heijn´ gaat u linksaf en daarna de tweede weg rechtsaf. U komt uit op de Geldersedijk. Bij de rotonde rechtsaf en verder volgens punt 3.


Openbaar vervoer:

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar vanaf het NS Station (en tussengelegen haltes) in Zwolle. Bus 203 (richting Apeldoorn) vertrekt elke 30 minuten en brengt u in 15 minuten in Hattem. De bus stopt bij de Haven en vanaf daar kunt u de weg lopend vervolgen naar de praktijk. Deze wandeling duurt ongeveer 5 minuten.

 

Toegankelijkheid

Onze praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het pand. De praktijk is zowel per trap als per lift goed bereikbaar en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Mochten er bijzonderheden of vragen zijn, kunt u natuurlijk altijd tevoren telefonisch contact opnemen.


Talen

We spreken Nederlands - Wir reden Deutsch - We speak English.
Patienten vertellen

Contact

Ridderstraat 42
8051 EH Hattem
Praktijk: 038 444 3931
Spoed:   038 444 3931

Openingstijden

 

maandag 8.30 - 17.00
dinsdag 8.30 - 17.00
woensdag 8.30 - 17.00
donderdag 8.30 - 17.00
vrijdag 8.30 - 12.30
zaterdag gesloten
zondag gesloten
   
Pauze    12.30 - 13.30

 

Spoed

Ingeschreven bij het kwaliteits register tandartsen

 

Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde